Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Denk je mee over onze toekomst?

  9 mei 2023
  We bestaan als vereniging al meer dan 75 jaar. Onze huidige verenigingsvorm hebben we al bijna 30 jaar. Zijn we oorspronkelijk gestart als een voetbalvereniging; in de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een omnivereniging met een grote diversiteit aan sporten: binnen en buiten, in teamverband en individueel. In competitieverband en recreatief. Met een eigen sporthal en ook met een survivalrun parcours en een beachpark.

  Daarom vinden we het tijd om eens goed na te denken over de inrichting van onze vereniging: hoe kunnen we ook ons 100 jarig bestaan met vertrouwen tegemoet zien. Welke verenigingsstructuur past daarbij? Welke rol spelen we als vereniging in de lokale gemeenschap? Hoe zien we onze onderlinge samenwerking en de invulling van bepaalde functies? 

  Onder begeleiding van een verenigingsadviseur van NOCNSF willen we hier de komende twee jaar aan werken. Daarom zoeken we leden, ouders van leden of andere belangstellenden die het leuk vinden om in die periode samen met het hoofdbestuur te werken aan de blauwdruk van het toekomstige KDO. 

  We verwachten dat de tijdsbesteding de komende twee jaar ongeveer een avond per maand zal zijn. Lijkt je dit leuk of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Andy Verstelle, via voorzitter@kdo.nl.