Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Team manager voetbal

  20 september 2023
  Leuk dat je de teammanager wordt van een voetbal team bij KDO.

  De teammanager van de junioren teams zorgt dat er een ouder app wordt gemaakt aan het begin van het seizoen. Hij/zij zal vanuit KDO gedurende het seizoen informatie apps krijgen met het verzoek deze in de team app te plaatsten. Ook maakt hij/zij het rijschema voor de uitwedstrijden. Sporadisch zal hulp gevraagd worden bij een activiteit zoals de oliebollen of plantenactie.

  Teammanager van senioren team begeleiden het team tijdens de wedstrijd, vullen de wedstrijdformulieren en uitslag in. Ook zij zullen gedurende het seizoen informatie ontvangen om in de team app te plaatsen.

  Graag je naam opgeven, je mobiele nr en email adres en voor welk team je de team manager wordt.
  Veel plezier.