Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Coördinator Turnen

  18 juni 2021
  Omdat de Coordinator turnen KDO D.A.G. vanaf volgend schooljaar geen kinderen meer op de basisschool heeft zijn we op zoek naar ouder van een turnlid om coordinator turnen te willen worden.

  Zijn of haar taak wordt het reilen en zeilen van de turnafdeling een beetje de coordineren en overleg te hebben met het bestuur over de gang van zaken.

  t.w.

  -Communicatie met de ouders

  -1x in de 4/6 weken een overleg

  -Organiseren van ons jaarlijkse super leuk turnkamp

  -Samenwerking met de instructrices van de turnlessen

  -Wedstrijden organiseren in samenwerking met de instructrices

  -kost je hooguit 1 uurtje in de week en soms wat mails beantwoorden.

  -Kortom, super leuk om zo van dichtbij mee te maken wat voor leuke sport je kind doet!


  Je mag in het bestuur plaats nemen maar dat hoeft niet persee.

  vragen of aanmelden bij gymnastiek@kdo.nl