Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Verenigingsconsul - keuren velden

  4 oktober 2021
  Ieder weekend dat er op onze velden wordt gespeeld, worden de velden 's ochtends vroeg gekeurd. De keuring heeft tot doel, onder de heersende weers- en terreinomstandigheden, de geschiktheid van een speelveld te bepalen voor het spelen van voetbalwedstrijden. Op doordeweekse dagen doet Rene dit; op zaterdag en zondag doet een kleine groep vrijwilligers dit.

  Zo is iedere vrijwilliger eens in de paar weken een ochtend aan de beurt om de velden te keuren. Ter versterking van dit team zoeken we één of meerdere vrijwilligers die eens in de paar weken op zaterdag of zondag morgen (voor 08.00 uur) de velden willen keuren. 

  Het keuren zelf neemt, inclusief heen en weer rijden naar het park, nog geen half uur in beslag. Omdat we twee kunstgrasvelden hebben betreft de keuring met name het hoofdveld. 

  Meer informatie over de achtergronden en richtlijnen voor keuren vind je hier