Spelen

Er zijn 5 groepen geformeerd: Seniorenteams KDO G1 en G2(vanaf 17 jaar en ouder), juniorenteam KDO JG1 (kinderen van 14-17 jaar) en twee teams KDO JG3 en KDO JG4(leeftijd onafhankelijk).

KDO G1 en G2 spelen 1 x in de week een wedstrijd in de KNVB G-voetbal competitie. KDO JG1 speelt 1 x in de 2 weken een wedstrijd in de KNVB jeugd G-voetbal competitie.  Een aantal spelers van KDO JG3 speelt in de 4x4 competitie 1 x per maand van de KNVB west 2. De spelers van KDO JG4 trainen op zaterdag met een afsluitend wedstrijdje.

We trainen buiten op het kunstgrasveld. Er zijn altijd meerdere trainers/ begeleiders aanwezig. Zo kan er extra aandacht aan individuele kinderen worden gegeven, of in kleine groepjes geoefend worden.

In de wintermaanden (December, Januari en Februari) maakt KDO JG3 en KDO JG4 gebruik van de kleine sporthal bij het KDO complex om te trainen bij slecht weer.

De coördinatie van de trainingen is in handen van René Lek, Mirjam van Doorn,René Buskermolen, Gerard van der Zwaan en Aldert Veldhuizen.

Toernooien

Door wedstrijden te spelen tegen andere verenigingen kunnen we uitgenodigd worden door andere verenigingen om deel te nemen aan een toernooi. Wij kijken hierbij altijd eerst of de leeftijd van de andere verenigingen bij ons past.

Vervoer

Vervoer naar andere verenigingen is op eigen gelegenheid. Carpoolen moet onderling geregeld worden.

Overige activiteiten

Omdat het voetballen voor ons niet alleen om de prestatie, maar ook om de gezelligheid gaat, zullen we ons aansluiten bij de activiteiten die KDO organiseert voor de jeugd.