Spelen

Er zijn 5 groepen geformeerd: Seniorenteams KDO G1 en G2(vanaf 17 jaar en ouder), juniorenteam KDO JG1 (kinderen van 14-17 jaar), een juniorenteam KDO JG2 (kinderen van 13-17 jaar) en een trainingsteam KDO JG3 (leeftijd onafhankelijk).

KDO G1 en G2 spelen 1 x in de week een wedstrijd in de KNVB G-voetbal competitie. KDO JG1 speelt 1 x in de 2 weken een wedstrijd in de KNVB jeugd G-voetbal competitie. KDO JG2 speelt in de Friends League 1 x per maand een toernooi. Een aantal spelers van het trainingsteam KDO JG3 speelt in de 4x4 competitie 1 x per maand van de KNVB west 2.

We trainen buiten op het kunstgrasveld. Er zijn altijd meerdere trainers/ begeleiders aanwezig. Zo kan er extra aandacht aan individuele kinderen worden gegeven, of in kleine groepjes geoefend worden.

In de wintermaanden (December, Januari en Februari) maakt de trainingsgroep KDO JG3 gebruik van de kleine sporthal bij het KDO complex om te trainen bij slecht weer.

De coördinatie van de trainingen is in handen van René Lek, Mirjam van Doorn,René Buskermolen, Gerard van der Zwaan en Aldert Veldhuizen.

Wedstrijden KDO JG2

De Friends League is opgezet door een aantal verenigingen uit Noord-Holland en Utrecht. KDO heeft een samenwerkingsverband met deze verenigingen. Een keer in de maand komen 4 of meer ploegen bij elkaar bij een vereniging. Je speelt als team maximaal 3 wedstrijden van 25 minuten. Tijdstip van aanvang wordt bepaald door de organiserende club. Kijk voor meer info op www.friendsleague.nl

Toernooien

Door wedstrijden te spelen tegen andere verenigingen kunnen we uitgenodigd worden door andere verenigingen om deel te nemen aan een toernooi. Wij kijken hierbij altijd eerst of de leeftijd van de andere verenigingen bij ons past.

Vervoer

Vervoer naar andere verenigingen is op eigen gelegenheid. Carpoolen moet onderling geregeld worden.

Overige activiteiten

Omdat het voetballen voor ons niet alleen om de prestatie, maar ook om de gezelligheid gaat, zullen we ons aansluiten bij de activiteiten die KDO organiseert voor de jeugd.

Evenementen
  • Geen item(s) gevonden
Weer
  • 18,9°
    Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
    Tot donderdag volop zomers!
Buienradar.nl