Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Trainer/coach dames senioren handbal

  10 april 2024

  Voor seizoen 2024-2025 zijn de dames senioren 1 en 2 van KDO handbal op zoek naar een trainer en/of coach.

  KDO handbal beschikt over een brede selectie waarvan het eerste team al enkele zaalseizoenen uitkomt in de 1e klasse. Het team heeft zich daar dit seizoen ook in gehandhaafd. Het tweede team komt uit in de breedtesport.

  De dames spelen naast de zaalcompetitie een veldcompetitie, maar trainen ook op het beachveld met als doel ook beach competitie te gaan spelen.

  Wij zoeken een trainer en/of coach die beschikbaar is op dinsdag, donderdag (trainingsavonden) en/of zondag (wedstrijd). 

  Wat hebben wij te bieden:

  • een enthousiaste trainersgroep die veel kennis deelt en behulpzaam is;
  • een jeugdafdeling waar in alle leeftijdscategorieën teams vertegenwoordigd zijn, waaronder een fanatieke en talentvolle dames A-jeugd;
  • een vergoeding;
  • mogelijkheid tot het volgen van trainersopleidingen (niet verplicht!);
  • een prachtige accommodatie met onder andere een eigen sporthal, handbalveld, kantine en twee beach handbal velden;
  • een vereniging waar veel vrijwilligers actief zijn en waar plaats is voor veel sociale activiteiten.

  Ken of ben jij degene die wij zoeken? Of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via de technische commissie via handbal@kdo.nl