Kledingsponsoring

Algemeen

De doelstelling van KDO is om alle teams die bij KDO sporten te voorzien van de benodigde kleding. Dit gaat uiteraard alleen als wij daarbij geholpen worden door sponsoren uit het bedrijfsleven. Gelukkig is het bij KDO zo dat voor vrijwel alle teams, of het nu veldvoetbal, handbal, volleybal of zaalvoetbal betreft een shirtsponsor is gevonden. Maar omdat KDO groeit en omdat er af en toe ook kleding vervangen moet worden, zijn er ieder jaar wel een aantal nieuwe shirtsponsors nodig.

Er zijn een aantal regels die wij gesteld hebben voor het sponsoren van teams van KDO als het gaat om de kleding. Zo moet het tenue uiteraard bestaan uit een rood shirt, witte broek en rode kousen. KDO heeft hierover goede afspraken gemaakt met Intersport Twinsport, waardoor we in staat zijn om een uniforme uitstraling te creëren over alle afdelingen heen. De sponsorcommissie zorgt ervoor dat de juiste kleding besteld wordt. KDO blijft eigenaar van de kleding.

Het te sponsoren tenue wordt voorzien van de reclametekst die de sponsor wenst, met dien verstande dat niet af kan worden geweken van de door de bond aangegeven voorwaarden. Omdat de kleding tegenwoordig van een dusdanige kwaliteit is, gaan wij ervan uit dat teams hier gemakkelijk meerdere jaren in kunnen spelen. Dat betekent ook dat we een driejarige overeenkomst met de sponsor afsluiten, om optimaal gebruik te maken van de gedane investering in de kleding. Overigens kan de sponsoring van kleding uiteenlopen van het sponsoren van de shirts met of zonder broekjes en kousen, tassen, trainingspakken, inloopshirts, coachjacks etcetera. De hoeveelheid aan te schaffen kleding hangt uiteraard af van de grootte van een team.

Prijsinformatie

Omdat er nogal wat verschillende mogelijkheden zijn voor een kledingsponsor is het onmogelijk om hier wat prijsinformatie te geven. Dit is een stukje maatwerk dat de sponsorcommissie graag samen met u op papier zet.

Indien u geinteresseerd bent in het sponsoren van de kleding van een team of meer informatie wilt ontvangen, neemt u dan contact op met de sponsorcommissie via deze link.

Evenementen
Weer
  • 13,9°
    Zwaar bewolkt
    Blijvend wisselvallig, maar wel zachter
Buienradar.nl