Reclamebord

Reclamebord

Algemeen

Sportveldreclame op het sportpark van KDO is een goedkope en doeltreffende manier van reclame voeren. Het hoofdveld van de voetbal, het handbalveld en de sporthal lenen zich hier bij uitstek voor. Wekelijks bezoeken honderden mensen het sportpark, waar niet alleen reguliere wedstrijden worden gespeeld. Onze uitstekende faciliteiten worden tevens gebruikt voor toernooien van personeelsverenigingen, schoolsporten, manifestaties, disco-avonden, onspanningsavonden, vergaderingen etcetera.

De standaard afmetingen van de reclameborden zijn 290 cm lang en 80 cm hoog. In overleg kan er worden afgeweken van deze standaard afmetingen. De borden zijn gemaakt van trespa met een dikte van 6 mm, prima bestand tegen weersinvloeden van buitenaf. Na aanlevering van uw logo zorgt de sponsorcommissie van KDO ervoor dat het reclamebord gemaakt wordt en keurig op de afgesproken plaats komt te hangen. U hoeft hier dan ook verder geen tijd in te stoppen, dat regelen wij allemaal voor u.

Prijsinformatie

De prijzen van de reclameborden bestaan uit twee componenten:

  • Eenmalige aanmaakkosten
  • Jaarlijkse huurprijs

De eenmalige aanmaakkosten van een standaard formaat reclamebord zijn afhankelijk van het aantal kleuren van uw logo, maar gemiddeld moet u denken aan € 325,00. Deze krijgt u door KDO gefactureerd nadat het reclamebord vervaardigd is.

De jaarlijkse huurprijs van een standaard formaat reclamebord hang af van de locatie van het bord. KDO heeft vier categorieen gedefinieerd, waarbij "locatie D" de goedkoopste locatie aangeeft en "locatie A" de duurste en dus meest aantrekkelijke. De prijzen variëren tussen € 202,50 (locatie D) en € 405 (locatie A) per standaard afmeting (prijs per 1 januari 2023).

De standaard contracttermijn die u met KDO aangaat bedraagt een periode van 3 jaar, waarbij de jaarlijkse huurprijs jaarlijks wordt aangepast met het prijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie. Facturatie vindt voor het eerst plaats nadat het bord op de afgesproken locatie hangt.

Indien u geinteresseerd bent in een reclamebord op het sportcomplex van KDO of meer informatie wilt ontvangen (bijv. over de huidige prijzen), neemt u dan contact op met de sponsorcommissie via deze link.

Evenementen
Weer
  • 15,6°
    Zwaar bewolkt
    Vanmiddag opnieuw regen- en onweersbuien
Buienradar.nl