Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Hulp bij onze turnlessen

  2 november 2022
  KDO D.A.G. is op zoek naar mensen die het leuk vinden om tijdens de turnlessen op woensdagmiddag onze turndocente te assisteren.
  De lessen beginnen om 14:00 uur met de peuters-kleuters en eindigen om 19:00 uur met de jeugd tot 15 jaar.
  Natuurlijk hoef je niet de hele middag te helpen maar zou een paar uur al heel fijn zijn.
  Heb je uren nodig voor je AVA punten kan je die met je hulp tijdens de lessen verdienen.
  Voor opgave en meer informatie mail:gymnastiek@kdo.nl